Elementor #1556

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ninestep Groepscoaching

Wanneer je werkgever de coaching niet betaalt en jij zelf minder te besteden hebt, dan biedt Ninestep Coaching & Training de mogelijkheid om betaalbare hulp te krijgen met Ninestep groepscoaching.

Je krijgt alle inzichten om anders naar jezelf te kijken vanuit het Enneagram, zodat je ontdekt wat je onbewuste drijfveren zijn voor je gedrag. Daarnaast worden allerlei oefeningen met elkaar gedaan om inzichten te krijgen in je blokkades en ontdek je manieren om dit los te laten en dingen anders te doen, zodat je van je klachten af kunt komen en kunt blijven!

In negen sessies van anderhalf uur wordt met elkaar volgens een vast programma gewerkt, dat is de structuur. Binnen de sessies is ruimte voor flexibiliteit om mogelijkheden optimaal te benutten. Zo zal de eerste sessie in het teken staat van willen; waar wil je aan werken? De tweede sessie maakt heel precies duidelijk hoe jouw gewenste situatie er uit ziet. Bij de 3e en 4e sessie gaan we onderzoeken waar jouw persoonlijke belemmeringen liggen; we brengen alle inzichten in kaart, zodat je een helder beeld krijgt wat de volgende stappen moeten zijn. Bij sessie 5, 6 en 7 zullen op basis van de groep thema sessies worden gehouden voor extra verdieping, waarbij je het geleerde in de praktijk kunt brengen. Bij stap 8 en 9 ben je waar je wilt zijn; nu nog vasthouden!

Jouw investering: 9 x € 20,00, incl. BTW. Bij betaling ineens krijg je 5 % korting en betaal je € 171,00.

Data  9 x tweewekelijks:

  1. start donderdag 12 december 2019, laatste sessie donderdag 2 maart 2019*
    *in de kerstweek wordt de sessie verschoven naar dinsdag 24 december

  2. start woensdag 8 januari 2020, laatste sessie woensdag 29 maart 2010.
Elementor #1556

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top