Enneagram Basis Training

In één dag worden in een kleine groep (8-12 deelnemers) alle typen van het Enneagram behandeld. Door met kleine groepen te werken is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding, waardoor de effectiviteit van deze basistraining hoog is!

Deze basistraining legt de nadruk op “beter voorkomen, dan genezen”! Je leert je positieve kanten nog beter kennen en je leert ook je schaduwkanten herkennen, waardoor je zelf het stuur in handen kunt nemen om in je kracht te komen en/of te blijven.

Naast de theorie over de negen Enneatypen (klik hier voor een korte omschrijving van de 9 typen),

worden oefeningen vanuit BML tussendoor gedaan, die gericht zijn op het ontdekken en ervaren van de onbewuste motivatie voor je eigen gedrag. Je blikt terug en vooruit op je leven, je zet jezelf in een metafoor, je gaat ontdekken wat je tegenhoudt om je dromen waar te maken en hoe je hoofd hart en buik meer in balans brengt. Mede door de interactie met andere deelnemers krijg je sneller inzicht in je “blinde vlekken” die typerend zijn voor jouw karakter. Hierdoor herken je uiteindelijk jouw eigen persoonlijkheidstype (jouw identiteit) zodat je aan je gedrag kunt werken. Je gaat je valkuilen zien en je kwaliteiten optimaal benutten! Je stelt jezelf in dit kader een doel voor de training, die je met behulp van alle geboden handvatten, gaat realiseren of met een actieplan voor jezelf naar huis gaat om het te kunnen realiseren.

Investering voor deze dag is voor deze drie maanden als introductie:

€ 95,00 per persoon, inclusief koffie/thee/water en lunch*

*Voor zakelijke cliënten exclusief 21% BTW en voor particuliere cliënten inclusief 21% BTW

De trainingen worden per open inschrijving gegeven in Crystalic, Leeuwarden, zie contact. Ook kunnen de trainingen inhouse worden verzorgd. Neem daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier voor de agenda van de trainingen

Scroll to top