Overige diensten

Laagdrempelig via een email je hulpvraag formuleren en daar via email antwoord op krijgen.

Soms loop je zelf rond met vragen rondom het behouden van je eigen energie, privézaken, zoals je relatie, werk gerelateerde zaken, zoals zit ik nog wel op mijn plek. Je hebt dan even een onafhankelijk iemand nodig om even te “sparren” wat de beste keuze is of een handvat krijgen om iets net even anders te doen, zodat het je ook het gewenste oplevert. Je kunt daarvoor ook je hulpvraag mailen. Je krijgt dan ook andere vragen terug die je bewust gaan maken en je tot de juiste keuze leiden.

Ik weet niet wat ik wil…Ik zit niet op mijn plek…..Ik durf niet te veranderen….Ik heb het nu toch goed….

Allemaal uitspraken die mensen in een baan houden waar ze te weinig of geen energie van krijgen en dat zou kunnen leiden tot allerlei klachten of zelfs  een Bore-Out of een Burn-out.

Loopbaan Coaching geeft antwoord op vragen die te maken hebben met richting. Je wordt begeleid om het volgende te ontdekken:

Voorgoed van ROKER naar NIET-ROKER!

Effectief: omdat deze behandeling alle van invloed zijnde factoren aanpakt!

Roken is namelijk geen nicotineverslaving, maar een 
gewoonte, een reflex en een doekje voor het bloeden. Wat wordt hiermee bedoeld?

Wanneer ga je naar een personal coach? Wat is dat nu precies?  Wat kun je verwachten? Wat wordt er van mij verwacht?

Je gaat naar een personal coach wanneer je een bepaalde vraag hebt over je iets wat over jou gaat en wat niet zo lekker loopt; je emoties, je werk, je gezondheid, je vitaliteit etcetera. Je gezin/familie/vrienden/collega’s weten er allemaal iets over te roepen en toch blijft het gevoel dat je niet verder komt.

Scroll to top