Wie is uw coach

Over mij, Willeke Bloemsma-Koomen:

Begin 1999 nam een burn-out mijn leven over…”waar ben ik” en “wie ben ik” waren cruciale vragen….ik was mezelf even helemaal kwijt! “Even” kan ik nu zeggen, want ik weet nu dat het tijdelijk was. En uiteindelijk heeft dit mij antwoord gegeven op wie ik ben, wat ik vóór die tijd blijkbaar minder goed wist. En waar ik ben? Daar ben ik sindsdien ALTIJD; bij mezelf!

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in recruitment en HRM startte ik 2002, na mijn Enneagram Integratie Kunde Coach opleiding, mijn eigen praktijk. Vele Coach opleidingen en een medische hbo-basis opleiding voor therapeuten volgden. Ook mijn scheiding heeft mij krachtiger gemaakt. Ik werkte als coach en trainer bij grote bedrijven als senior mobiliteitsadviseur en trajectmanager. Ontmoette mijn huidige echtgenoot en verhuisde van Amsterdam naar het lieflijke Leeuwarden. Daar gaf ik mijn zelfstandig ondernemerschap op en trad in dienst bij de ING. Ik heb een hoop geleerd als Agile Coach. Het bracht mij toch weer daar waar mijn passie ligt: het verschil maken als coach en trainer op het gebied van houding, gedrag, communicatie en arbeidsmobiliteit. Zo begeleid ik mensen met een burn-out, zodat ze compleet herstellen en geef ik trainingen om dit te voorkomen en/of om optimaal in het leven te staan. Met Ninestep Coaching & Training komen het Enneagram (waar ik mee ben begonnen) en BML (de laatst behaalde certificering), heel mooi samen om mensen daar te brengen waar ze willen zijn.

Ninestep biedt Coaching en Training waar je wat aan hebt!

Wat je van mij kunt verwachten

Als personal coach – Een warm hart met een gecommitteerde en directe benadering om tot het gewenste resultaat te komen.

Als trainer – Een creatieve, luchtige werkwijze om de kennis en ervaring over te brengen en te laten beklijven.

Scroll to top